Filme Noi:

Paul Blart: Mall Cop 2 (Paul, mare poliţist la mall 2)

PAUL_BLART_Mall_Cop_2_film_online_subtitratPaul Blart: Mall Cop 2 este una dintre comediile anului asteptate cu Kevin James. După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. 

Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Va reuşi Paul să le dejoace planurile?

>>> Descarca Torrent <<<

 Paul Blart: Mall Cop 2 Trailer:

Au trecut sase ani de când Paul Blart a devenit faimos pentru salvarea mall-ului West Orange Pavilion. Desi lucrurile s-au mai schimbat, poti sa contezi si acum pe Blart, care stie întotdeauna ce e cu adevarat important.

Paul Blart: Mall Cop 2 – Paul, mare poliţist la mall 2 (2015) merita vizionat la cinema.

Pentru ca a facut sacrificii ca sa asigure securitatea clientilor, el a primit o excursie gratuita la un simpozion pe teme de securitate, în Las Vegas.

Toata lumea îi spune lui Blart sa se relaxeze si sa se odihneasca, dar securitatea nu-si ia niciodata vacanta… iar când Blart descopera o amenintare la adresa securitatii hotelului, gardianul cel mai iubit al Americii e gata sa intervina fara cea mai mica ezitare.

Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui sa-si impresioneze sefii si noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o banda de hoti va lua în vizor valoroasele obiecte de arta din cladire.

Asa cum am spus mai mereu astfel de filme de actiune sunt foarte bine primite de cinefili si se merita vizionate in familie asa ca mie nu-mi ramane decat sa va spun vizionare placuta .
Si de aceasta data in rolul principal il avem pe Kevin James care alaturi de cativa foarte buni actori renumiti reuseste inca odata sa ne demonstreze ca este in largul lui in astfel de filme de comedie.

Categorie:  actiune, comedie

Vizioneaza filmul Paul Blart: Mall Cop 2 online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
paul blart mall cop 2 film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa lasa-ti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

+ comentarii + 1 comentarii

3 iulie 2015 la 23:54

Abia am asteptat sa apara filmul, am ras la faza cu pelerina si frizerul nu stiu cat timp :))))

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger