Filme Noi:

The Gunman 2015 (Pe viata si pe moarte)

The Gunman 2015The Gunman este filmul cu un fost ucigas platit, trecutul il ajunge din urma cand fostul sau angajator incearca sa il ucida. Pentru Terrier incepe o lupta neincentata impotriva celor mai mari organizatii din lume. Din jungla africana pe strazile Londrei, trecand prin Barcelona, singurul scop al lui Terrier este sa ii opreasca pe cei care ii doresc moartea.

Realizeaza curand ca nu este singura lor tinta. Terrier va fi nevoit sa o protejeze pe Anne, singura sa iubire, pe care a abandonat-o in urma cu mai multi ani. Va face tot ce ii sta in putere sa o recucereasca...

>>> Descarca torrent <<<

 The Gunman (Pe Viata Si Pe Moarte) Trailer:

Un fost soldat al Forțelor Speciale și antreprenor militar care suferă de sindrom de stres post-traumatic încearcă să reia legătura cu iubita sa de-o viaţă, dar mai întâi trebuie să fugă de la Londra la Barcelona și prin toată Europa, ca să îşi dovedească nevinovăţia.

Trecutul unui fost agent de operaţiuni speciale care lucra pentru guvern, pe numele său Jim Terrier (Sean Penn), se întoarce să-l vâneze atunci când devine ţinta fostului său angajator care-l doreşte mort. Începând cu junglele din Africa şi continuând pe străzile Londrei sau cele din oraşul Barcelona, Terrier se află pe fugă într-o misiune de-a înţelege cine sunt oamenii care-i doresc moartea şi de ce vor acest lucru.

Pentru a reuşi să rămână în viaţă, el este nevoit să dea de pământ cu una dintre cele mai puternice organizaţii mondiale şi să facă faţă unui inamic extrem de periculos din trecutul său, astfel că mizele sunt tot mai mari cu fiecare zi ce trece.

Categorie:  actiune, crima, drama

Vizioneaza filmul The Gunman online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
the gunman 2015 film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa scrieti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger