Filme Noi:

Ted 2 (2015)

ted 2 film online subtitratTed se întoarce cu noi probleme, de oameni mari, evident. De data aceasta, Ted și-a găsit jumătatea, cu care vrea să-și întemeieze o familie. Toate bune și frumoase, cu excepția faptului că Ted e... doar un ursuleț. 

Are job, are nevasta, insa are si probleme. Mariajul sau nu mergea deloc bine, asa ca Ted este sfatuit de catre o colega sa faca un copil. Avand in vedere ca el nu putea face un copil, trebuiau gasite solutii alternative. Fertilizarea in vitro sau adoptia. Toate bune si frumoase, numai ca aceste solutii aduc belele: statul il descopera pe Ted, care trebuie sa dovedeasca, OFICIAL, ca este om. Un om care poate fi casatorit, care poate avea job, care poate avea cont bancar, care poate avea un copil.

>>> Descarca Torrent <<<


Ted 2 (2015) Trailer


Întoarcerea lui Teddy, cel mai neobrăzat ursuleţ... În timp ce amicul John e încă un single, ursuleţul Ted s-a-nsurat cu Tami-Lynn, şi îşi manifestă dorinţa de a deveni tată.. Curtea Constituţională nu-i consimte s-adopte un copil şi-l declară o non-persoană, obligându-l să intre într-o luptă legală pentru care e dispus să angajeze cel mai bun avocat în drepturile civile din New York.

Ted revine pe marile ecrane pentru a se căsători cu iubita lui din primul film, Tami-Lynn. Proaspăt însurăţeii îşi doresc să completeze familia cu un copil, însă îndeplinirea acestei dorinţe îi este imposibilă fizic lui Ted, astfel că el se duce la prietenul lui, John, pentru a-i cere ajutorul. Ted şi Tami-Lynn consideră că cea mai bună modalitate de-a face un copil este prin inseminare artificială şi ce donator de spermă mai bun ar putea fi decât prietenul de-o viaţă al ursuleţului de pluş, John? Cu toate acestea, pentru a avea custodia deplină a copilului sunt necesare alte formalităţi şi trebuie să demonstreze judecătorilor că este uman.

Categorie:  comedie

Vizualizeaza filmul Ted 2 online subtitrat in limba romana
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
ted 2 2015 film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa lasa-ti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger