Filme Noi:

Cinderella 2015 (Cenusareasa)

Cinderella 2015Cinderella este noul film marca Disney ne relatează povestea unei tinere, fiica unui negustor. După moartea mamei sale, tatăl său de recăsătoreşte, iar ea, pentru a-i demonstra afecţiunea, o primeşte cum se cuvine pe mama vitregă ( Cate Blanchett) cu cele două fiice, Anastasia (Holliday Grainger) şi Drizella ( Sophie McShera).

O fată pe nume Ella are cea mai pură inimă din lume care trăieşte, totuşi, într-un mediu groaznic, plin de răutatea care provine din partea mamei şi surorilor ei vitrege care ajung să-i ruineze viaţa şi s-o poreclească „Cinderella” (Cenuşăreasa).

 Cinderella (Cenusareasa) Trailer:

La moartea neaşteptată a tatălui său, Cenuşăreasa se trezeşte la mila a trei femei geloase şi maliţioase. Şi-ar putea pierde cu uşurinţă speranţa, dar, în ciuda cruzimii celor trei femei, doreşte să onoreze cuvintele mamei sale pe patul de moarte: "să ai curaj şi să fii bună... ţine minte asta. Unde există bunătate, există şi magie".

Ella ajunge în sfârşit să primească bunătatea pe care o merită inima ei în momentul în care se întâlneşte cu un prinţ şi dansează cu el la un bal.

Acesta îi arată lui Cenuşăreasa o lume mai bună şi un trai mai fericit, dar toate astea se petrec datorită unui pantof de cristal şi un pic de ajutor primit din partea zânei care o veghează.

Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii bună şi ai curaj".

Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni?

Categorie:  aventuri, familie, drama, romantic

Vizioneaza filmul Cinderella (Cenusareasa) online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o noua fereastra
cinderella 2015 film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa scrieti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger