Filme Noi:

Demonic 2015 (Casa Demonica)

Filmul Demonic este unul dintre cele mai bune filme horror din anul acesta. Un ofițer de poliție și un psiholog investighează moartea a cinci persoane care au fost ucise în timp ce încercau să invoce spirite. 

Orasul este terorizat in urma unui masacru in urma caruia cinci eleve de liceu au fost ucise cu o brutalitate iesita din comun si lasate intr-o casa abandonata. Insa ce a inceput ca o activitate inofensiva s-a transformat intr-o veritabila tragedie.

<<< DESCARCA TORRENT >>>

 Demonic Trailer:

Un ofițer de poliție și un psiholog investighează moartea a cinci persoane care au fost ucise în timp ce încercau să invoce spirite. Orasul este terorizat in urma unui masacru in urma caruia cinci eleve de liceu au fost ucise cu o brutalitate iesita din comun si lasate intr-o casa abandonata.

Detectivul Mark Lewis si psihologul Dr. Elizabeth Klein o interogheaza pe singura supravietuitoare care le explica ca facea parte dintr-un grup de vanatori de fantome amator in cautare de fenomene paranormale in casa abandonata despre care se spunea ca este bantuita.

Un masacru violent intr-o casa abandonata din Louisiana si cinci studenti sunt gasiti fara suflare. Detectivul Marl Lewis examineaza scena crimei si gaseste un supravietuitor aflat in stare de soc. Filmul Demonic nu prea a fost promovat, dar este un film bun.

Pentru a vedea ceea ce s-a intamplat acolo, intra in joc un pshiolog Dr. Elizabeth Klein. Cei doi tind sa creada ca nu fantomele au facut acest lucru, deoarece unul dintre supravietuitori le-a spus asta. La inceput poate aceasta activitate paranormala era una destul de linistita, insa se pare ca acum cineva le-a tulburat linistea sufletelor care se afla acolo, si din pacate pentru ceilalti, vor sa se razbune. 

Categorie:  Horror, Thriller 

Vizioneaza filmul Demonic online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
demonic film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam lasa-ti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger