Filme Noi:

Kill Me Three Times (Omoara-ma de trei ori)

kill me three times film online subtitratKill Me Three Times este un film tip comedie - actiune si se poate viziona la calitate HD direct de pe site-ul nostru. Când un asasin acceptă să omoare frumusețea locală a unui oraș, descoperă că nu este singurul care o caută. Acum el trebuie să-i învingă pe ceilalți asasini și să-și duca misiunea la capăt.

Asasinul profesionist Charlie Wolfe si-a facut de mantuiala ultima misiune pentru care a fost angajat. Ca urmare, el se gaseste implicat in trei povesti de crima, santaj si razbunare.


>>> DESCARCA TORRENT <<<

 Kill Me Three Times Trailer: 

Kill Me Three Times este un film actiune - thriller, regizat de Kriv Stenders. Filmul ne duce într-un loc cunoscut ca Nest Eagle, un sat de navigare australian în care o tânără este firul central al trei povești de crimă.

Un asasin plătit atipic pe nume Charlie Wolfe (Simon Pegg) este angajat să ucidă o femeie al cărei soţ o suspectează că l-ar înşela. Deşi pare să fie o ţintă sigură şi bani făcuţi uşor,

Charlie descoperă că lucrurile nu stau chiar aşa şi misiunea lui se dovedeşte a fi mult mai complicată decât se aştepta.

El călătoreşte în însorita Australie pentru a elimina ţinta, dar odată ajuns acolo el descoperă că şi alţi asasini plătiţi sunt pe urmele femeii. Charlie se regăseşte acum într-o situaţie neplăcută, fiind în centrul a trei poveşti de crimă, răzbunare şi şantaj, ajungând să realizeze că aceasta poate fi cea mai ciudată misiune din viaţa lui…

Categorie:  actiune, comedie, thriller

Vizioneaza filmul Kill Me Three Times online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o noua fereastra
kill me three times film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam lasa-ti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger