Filme Noi:

Jurassic World (2015)

Jurassic world film online subtitratJurassic World si-a deschis portile pe Insula Nublar si zi de zi, peste 20.000 de turisti viziteaza noul parc. Jurassic World este cel mai mare parc tematic construit in istoria umanitatii pentru a profita din plin de cadrul idilic al insulei. John Hammond a avut un vis: un parc tematic unde vizitatorii din toata lumea ar putea experimenta emotia si fiorul de a vedea dinozauri in carne si oase. Astazi, visul sau a devenit realitate. 

Oamenii de stiinta din rezerva biologica, sub directia doctorului Henry Wu studiaza comportamentul animalelor, a dinozaurilor vii, recreati cu ajutorul ADN-ului fosilizat in laboratoare. Cand toata lumea pare sa fi uitat de tragedia din trecut, un nou incident izbucneste.

>>> Descarca Torrent <<<


Jurassic World (2015) Trailer:

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. 

Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om...

Bine aţi venit la Jurassic World, o staţiune de lux complet operaţională unde zeci de mii de oaspeţi pot explora miracolul şi splendoarea celor mai grozave minunăţii ale preistoriei. Situată pe o insulă în largul coastei Costa Rica şi construită în jurul Străzii Principale foarte circulată, Jurassic World e un miracol de avangardă, plin de atracţii uimitoare. 

Copiii călăresc micuţii Triceratopi, lumea aplaudă când un Mosasauro sare afară din piscină în încercarea lui de a prinde un rechin alb şi de a-l hăpăi ca pe o gustare. Lumea priveşte cu fascinaţie dinozaurii de orice formă şi mărime umblând din nou, toţi în mărime naturală, dar închişi din motive de securitate şi pentru distracţia oaspeţilor...

Categorie:  actiune, SF

Vizualizeaza filmul Jurassic World (2015) online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa lasa-ti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger