Filme Noi:

Spy 2015 (Spioana)

spy 2015 film online subtitratSpy este o comedie cu umor inteligent, iar personajul lui Jason Statham e bestial! Susan Cooper lucreaza ca analist in cadrul CIA, este o birocrata fara prea mari pretentii. Susan este o eroina necunoscuta care actioneaza din umbra in timpul celor mai dificile misiuni ale agentiei. Insa cand coechipierul sau cade intr-o capcana si viata unui alt agent este in pericol de moarte, Susan se ofera voluntara sa se infiltreze intr-o retea periculoasa de traficanti de arme pentru a impiedica producerea unei catastrofe mondiale. 

Desigur, Susan se îndrăgostește de agentul pe care îl ghidează perfect în toate misiunile periculoase la care acesta ia parte. Relația pe care ea și-o imaginează alături de el este savuroasă, la fel ca și rolul lui Jason Statham.

>>> Descarca Torrent <<<

 Spy 2015 Trailer

Ăsta e genul de comedie la care ar trebui să fie casa închisă. Atunci când Susan Cooper este nevoită să lucreze sub acoperire pentru prima dată, să iasă pe teren, lucrurile devin complicate pentru ea, dar absolut savuroase pentru public. 

Categorie:  comedie

Vizualizeaza filmul Spy 2015 online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
spy 2015 film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa lasa-ti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger