Filme Noi:

Chappie (2015)

chappie film online subtitratChappie deşi aparent este un film SF cu roboţi, împinge acţiunea spre sentimente şi reuşeşte să te atingă profund şi să te pună pe gânduri. În viitorul apropiat, infracţiunile de stradă vor fi reprimate de o forţă poliţienească robotizată. Acum, oamenii se opun acestui lucru. 

Când androidul Chappie, a fost furat de la Poliţie, el a primit o nouă configuraţie şi noi programe, care l-au transformat în primul robot cu abilitatea de a gândi şi de a trăi sentimente proprii. Forţele distructive văd în Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, aşa încât nu vor precupeţi nimic pentru a menţine actuala stare de lucruri şi pentru a se asigura că Chappie este primul şi ultimul robot cu astfel de abilităţi.

>>> Descarca Torrent <<<

 Chappie (2015) Trailer:

La câţiva ani in viitor, acţiunea surprinsă în film ne arată nişte polişti robotizaţi, însă lipsiţi de sentimente, aceştia fiind programaţi doar să decidă ce e bine şi rău din punct de vedere legal. La un moment dat, unul dintre poliţişti este rănit, fiind pe punctul de a fi reciclat, creatorul iniţial al roboţilor (Dev Patel) decide să testeze pe el un nou program care-i permite maşinăriei să gândească şi să simtă.

Experimentul le reuşeşte. Chappie prinde viaţă, însă cu mintea unui copil care trebuie să înveţe treptat cuvinte noi, să deseneze, să citească, la el procesul fiind mai scurt faţă de un copil normal. Personajul negativ fiind interpretat de Hugh Jackman, care îl urăşte pe creatorul roboţilor şi implicit pe cel al lui Chappie. Aparent, lupta se va da între om şi robot, regizorul Neill Blomkamp şi scenariştii lăsând senzaţia că robotul poate fi mai uman decât omul.

Chappie rămâne pe parcurs în grija a doi traficanţi de droguri, însă primeşte vizite constante de la creatorul său. Acesta trebuie să înveţe ce e bine şi rău, cele două influenţe fiind total diferite.

Vizualizeaza filmul Chappie online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
chappie 2015 film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa lasa-ti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger