Filme Noi:

Fast and Furious 7 (Furios si iute 7)

fast and furious 7 film online subtitrat
Fast and Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O'Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. 

Chiar şi fără tragedia de anul trecut, Furious 7 oricum stârnise un interes imens datorită prezenţei în distribuţie, în rol de villain, a lui Jason Statham, unul dintre cei mai apreciaţi actori de acţiune la ora actuală. 



>>> Descarca Torrent <<<


Fast and Furious 7 Trailer


Acesta este un film de un miliard de dolari încasări la box office şi fac această afirmaţie ţinând cont de cele 788 de milioane pe care le-a adunat Fast 6 şi de dispariţia unuia dintre pilonii principali ai acestei serii.

Cu siguranţă oamenii se vor duce la cinematograf şi cu gândul de a-l mai vedea pentru ultima oară pe Paul Walker în acţiune şi o curiozitate de-a vedea cum s-au descurcat cu înlocuirea lui pentru ultimele cadre rămase de filmat. Cu toate că îmi place mult seria Fast and Furious, mi-aş dori ca această parte să fie ultima din serie pentru că nu are rost să se continue fără Walker. 

Categorie:  actiune 

Vizualizeaza filmul Fast and Furious 7 online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
fast and furious 7 2015 film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa scrieti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger