Filme Noi:

The Longest Ride 2015 (Cel mai lung drum)

The Longest Ride film online subtitrat
The Longest Ride – Cel mai lung drum  arată povestea a două cupluri separate în timp, iubirea lor trebuie să reziste unor evenimente neașteptate. Îi avem pe Luke și Sophia, un participant activ la rodeo care dorește să revină în elita acestui sport și o studenta la arte care trebuie să meargă la New York pentru a începe un job la care visează de mult. 

Pe altă parte îi avem pe Ira și Ruth care trăiesc o viață fericită după își depășesc problemele. Luke și Sophia îl cunosc pe Ira în momentul în care suferă în urma unui accident auto. Ecranizat după romanul de dragoste lui Nicholas Sparks ne prezintă cum neintelegerile, aspiratiile și căile diferite pun la încecare o relație.


>>> Descarca Torrent <<<

 The Longest Ride Trailer:

Ira şi Ruth, Luke şi Sophia - două cupluri separate de timp şi vârstă - au foarte puţine în comun până ce intervine o serie de evenimente neaşteptate, iar vieţile lor se întrepătrund. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la New York Times, creează o poveste de dragoste extraordinară care începe când o cutie cu scrisori vechi, plină cu o viaţă de iubire, înţelepciune şi experienţă, îi îndrumă pe Luke şi Sophia către descoperirea valorilor lor reale şi a sensului real al iubirii.

În filmul The Longest Ride (2015) sunt prezentate poveștile de dragoste a unor tineri din medii diferite care încerc să se adapteze spre fericirea ambelor părți. Avem în centrul acțiunii un cuplu tradițional și unul modern, pentru unii este mai importantă întemeierea unei familii pentru alții realizarea profesională.

Filmul The Longest Ride – Cel mai lung drum  ne arată foarte bine cât de fragila este și cum poate fi pusă la încercare o relație. Sunt foarte bine încrucișate planurile în care apar cuplurile prezente în film.

Ira, un batran de 90 de ani este implicat intr-un accident de masina in urma caruia ramane blocat in masina. In asteptarea ajutoarelor, acesta incepe sa isi rememoreze viata, isi aminteste de marea sa iubire care a decedat recent. Din cauza unei rani capatate in razboi, Ira nu a putut sa aiba copii.

De cand sotia sa a murit din cauza unui atac cerebral, Ira nu isi mai poate reveni. Filmul mai prezinta povestea de dragoste dintre un cowboy care se indragosteste de o femeie inaccesibila. Fiecare din ei au aspiratii si vise. O coincidenta stranie le permite celor doua generatii de iubiti sa se salveze unul pe celalalt.

Categorie:  drama, romantic 

Vizioneaza filmul The Longest Ride (2015) online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o noua fereastra
the_longest_ride_2015_film_online_subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa scrieti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

+ comentarii + 1 comentarii

27 ianuarie 2019 la 12:27

bun de vazut duminica in familie,nota 8

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger