Filme Noi:

Home (2015) Acasa

home acasa film online subtitratHome este un film animat iar pe langa faptul ca a fost un film extrem de original, mi-au placut si personajele si mesajul transmis. Este un film colorat, amuzant, prietenos si inofensiv. Personajele sunt foarte dragute si sigur te vei indragosti de simplitatea si infantilitatea lor. Povestea este una tipica DreamWorks dar totusi functioneaza si in randul adultilor.

Doua rase de extraterestrii erau in plin razboi. Boov, una dintre rase, crede ca si-a gasit refugiul pe Pamant. Se apuca de colonizat Planeta si de mutat oamenii din locurile acaparate de ei. Planurile sunt date peste cap de o pustoaica, Tip, care impreuna cu Oh, un Boov fugar, reusesc sa afle intregul adevar si sa restabileasca ordinea in Galaxie.

>>> Descarca torrent <<<

 Home 2015 Trailer:


Un grup de extratereştri caută refugiu pentru a scăpa de duşmanii lor, ascunzându-se pe Pământ. 

Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei.

Dar când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai mult în joc decât relaţiile intergalactice şi pornesc încălătoria vieţii lor.

Categorie:  animatie, SF 

Vizioneaza filmul Home - Acasa online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
home 2015 film online subtitrat

Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa lasa-ti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger