Filme Noi:

Insurgent (2015)

insurgent 2015 film online subtitratInsurgent este noul film din seria Divergent unde Tris si Patru vor salva din nou orasul. La câteva zile de la marea revoltă cei doi se refugiază într-un sat al Paşnicilor. Acolo apar primele tensiuni în grup. Constrânşi să fugă, Tris şi Patru găsesc refugiu la Exilaţi, facţiune condusă de mama lui Patru, care încearcă să adune o armată pentru a înfăptui o revoluţie. 

Neîncrezători în idealul Exilaţilor, cei doi decid să se refugieze la Candizi unde, fiindu-le demonstrată nevinovăţia datorită serului adevărului, încep să-şi facă planuri pentru un nou atac. Între timp, Jeanine este în căutarea Divergentului perfect pentru a deschide un misterios artefact provenit de la Strămoşi şi care ar conţine un video mesaj ce ar putea fi o puternică armă de propagandă.

>>> Descarca Torrent <<<


 Insurgent (2015) Trailer


Demascaţi ca fiind Divergenţi - oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii ("facţiuni") ale societăţii - Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. 

În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune.

Cu inima zdrobită şi simţindu-se vinovată pentru moartea familiei şi prietenilor săi, Tris încearcă cu disperare să afle secretul pe care părinţii ei îl apăraseră cu viaţa şi care explică de ce Jeanine nu s-ar da în lături de la nimic pentru a o captura. 

Disperată să-i protejeze pe cei dragi, ea trebuie să facă faţă unor provocări imposibile pe măsură ce află adevărul despre trecutul şi viitorul lumii în care trăiesc.

Categorie:  actiune, SF 

Vizualizeaza filmul Insurgent (2015) online subtitrat in limba romana:
Filmul se va deschide intr-o fereastra noua
insurgent 2015 film online subtitrat
Daca observati erori la link-ul de torrent sau server-ul de vizionare online, va rugam sa scrieti un mesaj in casuta de mai jos si vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!
Distribuie: :

+ comentarii + 1 comentarii

10 martie 2019 la 16:32

Este posibil sa vad și eu un film pe situl dvs sau este o făcătură?să știu să fac o reclamație la gooGoo

Trimiteți un comentariu

 
Surse: Cinemagia.ro | Ro Image.ro | Copyright © 2015. Top Filme HD Online - Descarca/Vizioneaza Filme Noi - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger